Σίδνεϊ: Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο ρυθμό του Φεστιβάλ στο Darling Harbor

To Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϊ  στο Darling Harbor γιορτάζει, υπό το φως της πανσελήνου, τα εικοστά γενέθλια το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου. Η Ελληνική κουλτούρα και κληρονομιά λάμπει για ένα διήμερο μέσα από εκπληκτική Ελληνική μουσική, χορευτικές παραστάσεις, λαχταριστούς μεζέδες, πάγκους με παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα  και δραστηριότητες για όλα τα παιδιά.

Ανταπόκριση: Αλέκος Μάρκελλος 

Στην κεντρική σκηνή  του φεστιβάλ το Σάββατο 24 Φεβρουαριού οι IHO NYX under the Darling Stars εμφανίζονται στις 7:00 μ.μ. Μετά την επίσημη έναρξη του Ελληνικού Φεστιβάλ στο Darling Harbor, την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 7μ.μ, η Ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου αναμένεται να ξεσηκώσει τα πλήθη, παρουσία πληθώρας επισήμων, των διοργανωτών της Ελληνικής Ορθόδοξης Ελληνικής Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας και του απλού κόσμου που θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάζει για δύο ημέρες και νύχτες στο Σίδνεϊ, όπως και στην Ελλάδα.

Στα επίσημα εγκαίνια του 42ου Ελληνικού Φεστιβάλ Σίδνεϊ, μέρος του οποίου αποτελεί και το Ελληνικό φεστιβάλ στο Darling Harbor, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Σίδνεϊ Ιωάννης Μαλλικούρτης, επεσήμανε το ρόλο του Φεστιβάλ για την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας.

Εντωμεταξύ, τόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας Χάρης Δανάλης, όσο και η πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ Σίδνεϊ Νία Καρτέρη τόνισαν πως η επιτυχία του φεστιβάλ αναδεικνύει τον πλούτο του ελληνικού πολιτισμού. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την παρουσία υψηλών εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της Αυστραλίας σε Ομοσπονδιακό και Πολιτειακό επίπεδο. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος