Σφοδρή επίθεση Ερντογάν στην αντιπολίτευση για τα F-35: Παραιτείστε από τα δικαιώματά μας στο Αιγαίο

Αμείωτη την εμπρηστική του ρητορική απέναντι στην Ελλάδα διατηρεί ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν. Μιλώντας για το πρόγραμμα προμήθειας των αμερικανικών αεροσκαφών F-35, ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε στην τουρκική αντιπολίτευση, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που προϋποθέτει «παραίτηση από τα κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας» όπως ισχυρίστηκε.

Στη σφοδρή του επίθεση εναντίον της αντιπολίτευσης, είπε: «Ένας μάλιστα εξ αυτών (των «6» της αντιπολίτευσης) είπε ότι “η Δύση θα μας πει μπράβο”. Nτροπή σου! Είχες τόση ανάγκη να ακούσεις το “μπράβο” από τη Δύση;

«Κοιτάξτε την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει» πρόσθεσε. «Χαιρετίζουν εκείνους που συνδέουν την επιστροφή στο πρόγραμμα των F-35 με την παραίτηση της χώρας μας από κυριαρχικά της δικαιώματα σε πολλά θέματα. Χαιρετίζουν την Ελλάδα, λέγοντας ότι θα εγκαταλείψουν τον αγώνα μας για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο» ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Όπως υπογράμμισε «Χαιρετίζουν τους πραξικοπηματίες και τους υποστηρικτές του καθεστώτος κηδεμονίας με την υπόσχεση να αναβιώσουν ό,τι υπήρχε στην παλιά Τουρκία. Το μόνο που δεν χαιρέτισαν ήταν το έθνος μας, με τα επιτεύγματα και τα όνειρά του, προφανώς επειδή δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος