Σερβία: Ένοπλη σύγκρουση μεταναστών κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία – Ένας τραυματίας

Array

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση τη σερβικής αστυνομίας κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία για τον εντοπισμό μεταναστών που συμμετείχαν σε ανταλλαγή πυρών. Το βράδυ της Πέμπτης (24/11) κοντά στην κωμόπολη Χόργκος σημειώθηκε ένοπλη σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ομάδες μεταναστών.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής πυροβολισμοί ακούγονταν καθ όλη την διάρκεια της νύχτας ενώ κατά μήκος του κεντρικού δρόμου του Χόργκος που οδηγεί προς τα σύνορα με την Ουγγαρία κυκλοφορούσαν μετανάστες που ήταν οπλισμένοι με καλασνίκοφ. Η αστυνομία σήμερα το πρωί (25/11) προχώρησε σε συλλήψεις μεταναστών ενώ σε άτυπο καταυλισμό βρέθηκε άτομο νεαρής ηλικία που φέρει διαμπερές τραύμα από βλήμα πυροβόλου όπλου στο θώρακα.

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ οι αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για ένοπλη σύγκρουση διακινητών που δρουν κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία. Στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί διάφορα βίντεο μέσα από την πόλη Χόργος που δείχνουν να κυκλοφορούν στους δρόμους μετανάστες οπλισμένοι με καλασνίκοφ ενώ καταγράφονται και πυροβολισμοί.

Ανταπόκριση – Βελιγράδι: Νίκος Πέλπας 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος