Σαουδική Αραβία: Δύο νεκροί σε ανταλλαγή πυρών έξω από το προξενείο των ΗΠΑ στην Τζέντα

Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας πυροβόλησαν και σκότωσαν ένοπλο έξω από το προξενείο των ΗΠΑ στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, όπως μετέδωσε το σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο ένοπλος βγήκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε κοντά στο αμερικανικό προξενείο και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών με τους φρουρούς, στη διάρκεια της οποίας ο δράστης έπεσε νεκρός.

Ένας Νεπαλέζος, μέλος της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης του προξενείου, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την ανταλλαγή πυρών και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.

Οι σαουδαραβικές αρχές διεξάγουν έρευνα για να ταυτοποιηθεί ο δράστης και να εξακριβωθεί το κίνητρο της επίθεσης.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος