Ρωσία: Ο Μεντβέντεφ απειλεί με την «πύρινη Γέεννα» της Παλαιάς Διαθήκης

Array

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε τον πόλεμο στην Ουκρανία «σύγκρουση με τον Σατανά» προειδοποιώντας ότι η Μόσχα έχει και την ικανότητα να «στείλει όλους τους εχθρούς στην πύρινη Γέεννα»« (βιβλική περιοχή που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη ως η τιμωρία μετά θάνατον). Στη συνέχεια ο νυν αντιπρόεδρος του πανίσχυρου Συμβουλίου Ασφαλείας της Μόσχας, υπενθύμισε το οπλοστάσιο που διαθέτει η Ρωσία, λέγοντας ότι η Μόσχα πολεμάει στην Ουκρανία με «τρελούς, ναρκομανείς ναζιστές», οι οποίοι υποστηρίζονται από τους Δυτικούς, «που τους τρέχουν τα σάλια στο σαγόνι από την εξαχρείωση».

Σε μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα της Εθνικής Ενότητας, ο Μεντβέντεφ ανέφερε ακόμη ότι στόχος της πατρίδας είναι «να σταματήσει τον ανώτατο αρχηγό της Κόλασης, αναφέροντας ότι αυτός ενδέχεται να λέγεται «εκτός από Σατανάς και Εωσφόρος, Ιμπλίς στο Ισλάμ».

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος παρουσιαζόταν ως φιλελεύθερος εκσυγχρονιστής κατά την προεδρική του θητεία από το 2008 ως το 2012, κατέληξε λέγοντας ότι «όπλο του Σατανά είναι τα περίτεχνα ψέματα» ενώ, όπως είπε, όπλο της Μόσχας είναι «η αλήθεια και το δίκαιο που οδηγούν σε νίκη».

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας καταφέρθηκε εναντίον των χιλιάδων Ρώσων που έχουν φύγει από τη χώρα για να μην πολεμήσουν στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντάς τους δειλούς προδότες.

Η Ρωσία είναι “πιο ισχυρή και πιο καθαρή” χωρίς αυτούς, έγραψε στο Telegram, με την ευκαιρία της Ημέρας της ρωσικής Ενότητας, που εισήχθη από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν το 2005 σε ανάμνηση μιας νίκης το 1612 εναντίον των πολωνικών δυνάμεων εισβολής.

Αφότου το Κρεμλίνο έστειλε στρατεύματα στην Ουκρανία, ο 57χρονος Ντμίτρι Μεντβέντεφ διατυπώνει όλο και πιο αντιδυτικά μηνύματα μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος