Ρωσία: Αποκαταστάθηκε η περιορισμένη κίνηση στη Γέφυρα της Κριμαίας

Array

Αποκαταστάθηκε η περιορισμένη κίνηση των οχημάτων στις λωρίδες που δεν καταστράφηκαν από την πρωινή έκρηξη στη Γέφυρα της Κριμαίας ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Μεταφορών.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι το ρωσικό υπουργείο Μεταφορών είχε ανακοινώσει ότι η οδική κίνηση των οχημάτων θα αποκατασταθεί σύντομα στις λωρίδες της Γέφυρας της Κριμαίας που δεν έπαθαν καταστροφές από την έκρηξη που έγινε το πρωί του Σαββάτου (8/10).

Σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο, η κίνηση θα είναι περιορισμένη στη διέλευση της γέφυρας προς εναλλακτικές κατευθύνσεις.

Τρεις νεκροί από την έκρηξη

Σημειώνεται ότι ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη γέφυρα του Κερτς, που ενώνει τη χερσόνησο της Κριμαίας με τη Ρωσία. Η έκρηξη, που προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά σε βυτία πετρελαίου και σοβαρές ζημιές στην ίδια τη γέφυρα, οφείλεται σε όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά, όπως ανακοίνωσε η ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή. Η γέφυρα της Κριμαίας είναι μόνο η αρχή, δηλώνει ο σύμβουλος του προέδρου Ζελένσκι.

Παράλληλα με δραματικά βίντεο, η αυθεντικότητα των οποίων ελέγχεται ενώ δείχνουν «το φορτηγό που εξερράγη στη γέφυρα του Κερτς», οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι εντοπίστηκαν τα στοιχεία του φορτηγού και του ιδιοκτήτη του που ήταν δηλωμένο στην περιοχή του Κράσνονταρ, της νότιας Ρωσίας.

Οι ρωσικές αρχές αναφέρουν ότι υπάρχουν 3 νεκροί από την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας, που ενώνει τη χερσόνησο της Κριμαίας με τη Ρωσία

Πηγή: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος