Ρίκι Μάρτιν: Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία – Εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα εναντίον του

Έπειτα από καταγγελία εναντίον του Ρίκι Μάρτιν για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας, η δικαστική αρχή του Πουέρτο Ρίκο εξέδωσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το New York Post, η υπογραφή της δικαστικής απόφασης, ακολούθησε η επίσημη καταγγελία του φερόμενου ως θύματος στο δικαστήριο. Με βάση την παραπάνω πηγή, το άτομο που αιτήθηκε τα περιοριστικά μέτρα, δεν είναι ο σύζυγος του τραγουδιστή, Jwan Yosef.

Δεν έχει γίνει διαλευκανθεί ως τώρα από ποιον και κάτω από ποιες συνθήκες επιδιώχθηκε η παραπάνω απόφαση. Εκπρόσωποι του Ρίκι Μάρτιν αρνούνται την αξιοπιστία των καταγγελιών. «Οι καταγγελίες εναντίον του Ρίκι Μάρτιν που οδηγούν σε εντολή προστασίας είναι εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες», ανάφεραν χαρακτηριστικά εκπρόσωποι του τραγουδιστή. «Είμαστε πολύ σίγουροι ότι όταν αποκαλυφθούν τα αληθινά γεγονότα για αυτό το θέμα, ο πελάτης μας θα δικαιωθεί πλήρως», αναφέρουν στo ET εκπρόσωποι του Μάρτιν.

Aγωγή ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του τραγουδιστή από πρώην μανατζέρ του

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, είχε προηγηθεί η αγωγή ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του τραγουδιστή από πρώην μανατζέρ του. Η Rebecca Drucker, μάνατζερ του τραγουδιστή κατά τις περιόδους 2014-2018 και 2020-2022, κατήγγειλε ότι δεν της αποδόθηκαν τα δεδουλευμένα της με βάση την συμφωνία τους.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι ο Ρίκι Μάρτιν «αρνήθηκε κακόβουλα να της πληρώσει τα εκατομμύρια δολάρια σε προμήθειες που της οφείλει βάσει της συμφωνίας τους». Η Drucker ισχυρίζεται ότι «έσωσε την καριέρα του Μάρτιν» και πως «προστάτευσε» τον τραγουδιστή από «τις συνέπειες των απερίσκεπτων πράξεών του».

Πηγή: New York Post

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος