Πυρετός στις ΗΠΑ για το Powerball – Καθυστέρησε η κλήρωση για τα 1,9 δισ. δολάρια

Array

Η κλήρωση του Powerball για το εκπληκτικό τζάκποτ των 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων – το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία – έχει καθυστερήσει, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο στο κόκκινο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η εταιρία που διαχειρίζεται τα λαχεία δήλωσε αργά τη Δευτέρα ότι η κλήρωση καθυστέρησε επειδή χρειαζόταν περισσότερος χρόνος για τα πρωτόκολλα ασφαλείας. «Το Powerball έχει αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας που πρέπει να πληρούν και οι 48 λοταρίες προτού πραγματοποιηθεί μια κλήρωση», έγραψε στο Twitter η εταιρία. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος για την κλήρωση».

Η τελευταία φορά που κάποιος διεκδίκησε το τζάκποτ του Powerball ήταν στις 3 Αυγούστου, όταν ένας τυχερός στην Πενσυλβάνια κέρδισε περίπου 206,9 εκατομμύρια δολάρια. Από τότε, το τζάκποτ του Powerball μεγάλωνε και μεγάλωνε.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 2 δολάρια και ο νικητής μπορεί να επιλέξει είτε μια εφάπαξ πληρωμή, που υπολογίζεται για αυτό το τζάκποτ στα 929 εκατομμύρια δολάρια, είτε να επιλέξει να πληρωθεί σε δόσεις για 29 χρόνια. Οι περισσότεροι νικητές επιλέγουν την εφάπαξ πληρωμή.

Πηγή: AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος