Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Θετικός στον κορονοϊό από την άνοιξη, κράτησαν κρυφή τη διάγνωση

Μια νέα αποκάλυψη έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Αγγλία, καθώς ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό τον περασμένο Απρίλιο. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ, 38 ετών, κράτησε τη διάγνωσή του κρυφή, γιατί ήθελε να αποφύγει την ανησυχία του κόσμου.

Λίγες ημέρες πριν η Αγγλία περάσει σε δεύτερο εθνικό lockdown, με τα μέτρα να ξεκινούν την Πέμπτη, φτάνουν τα νέα για τη θετική διάγνωση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Νοσηλεύτηκε και θεραπεύτηκε από γιατρούς στο παλάτι. Έμεινε στην απομόνωση στο σπίτι του Anmer Hall, στο Νόρφολκ. Παρά την ασθένεια είχε πραγματοποιήσει 14 τηλεφωνικές επικοινωνίες και βιντεοκλήσεις στο πλαίσιο των πριγκιπικών του καθηκόντων.

Περίπου την ίδια περίοδο, τον Μάρτιο είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και ο πρίγκιπας Κάρολος, 71 ετών και ο οποίος πέρασε επτά ημέρες αυτο-απομόνωσης στη Σκωτία έπειτα από την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δημόσιας εμφάνισής του μετά την ανάρρωσή του από τον κορονoϊό, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε ότι δεν είχε ανακτήσει πλήρως την αίσθηση της γεύσης και της μυρωδιάς του. Ωστόσο, συμπλήρωσε αργότερα ότι πέρασε ήπια τον κορονοϊό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος