Πρίγκιπας Λούις: Οι πρώτες βασιλικές του υποχρεώσεις

Ο πρίγκιπας Λούις, το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ανέλαβε την πρώτη του βασιλική υποχρέωση σε ηλικία πέντε ετών.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι τέταρτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ενώθηκε με τους γονείς και τα αδέλφια του, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τη Δευτέρα στο πλαίσιο του Big Help Out, μιας εθνικής πρωτοβουλίας εθελοντισμού που σηματοδοτεί το τέλος του Σαββατοκύριακου της στέψης.

Ο νεαρός πρίγκιπας, μαζί με την οικογένειά του, επισκέφθηκε τη Δευτέρα, την 3η ομάδα προσκόπων Upton στο Slough, κοντά στο Windsor, σύμφωνα με το παλάτι του Kensington.

Η οικογένεια της Ουαλίας συνεργάστηκε με τους προσκόπους για να ανακαινίσουν την προσκοπική τους καλύβα και ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ εθεάθησαν να ασχολούνται και με άλλες δραστηριότητες, όπως με το βάψιμο μιας βεράντας.

Ο πρίγκιπας Λούις, ντυμένος με μπλε σορτς και μπλε μπλουζάκι πόλο, με τη βοήθεια του πατέρα του γέμισε ένα καροτσάκι με άμμο.

Το πρόγραμμα της βασιλικής οικογένειας ήταν ιδιαίτερα βαρύ λόγω των εκδηλώσεων για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε συναυλία στέψης στους χώρους του Κάστρου του Ουίνδσορ. Ενώ τα μεγαλύτερα αδέλφια του Λούις εθεάθησαν να χορεύουν και να τραγουδούν στην εκδήλωση με τους διάσημους καλλιτέχνες, ο Λούις δε συμμετείχε.

Μια μέρα νωρίτερα, στην τελετή στέψης στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο, ο Λούις έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της τελετής, με την παιδική του αφέλεια.

Παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει και πέρυσι στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της αείμνηστης Βασίλισσας, όπου έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως όταν τον συνέλαβαν να ξεσπάει και να καλύπτει τα αυτιά του, ενώ ούρλιαζε κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδείξεων.

Πηγή: CNN

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος