Πρακτορείο Ansa: Καταθέτει ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Array

Ο Αλέξανδρος Καϊλής, ο πατέρας της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύας Καϊλή που κρατείται στις φυλακές των Βρυξελλών για το Κατάργκεϊτ, καταθέτει ενώπιον των Βέλγων ανακριτών, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Το ιταλικό δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορία των βελγικών αρχών ασφαλείας, υπενθυμίζει ότι o  κ. Καϊλής είχε εντοπιστεί με μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά ενώ προσπαθούσε να φύγει από το πολυτελές ξενοδοχείο Sofitel της βελγικής πρωτεύουσας, πριν αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος.

Στον πατέρα «εμπιστεύτηκαν την σχεδόν δύο ετών κόρη» της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος ήταν επίσης στη φυλακή αφού κατέληξε στο επίκεντρο του σχεδίου διαφθοράς που έπληξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταδίδει το Ansa.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται στον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος «μιλώντας σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε ότι η πρώην αντιπρόεδρος του  είναι πιθανό να εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών αρχών και επεσήμανε επίσης ότι η νέα ακροαματική διαδικασία για να αποφασιστεί το καθεστώς της προφυλάκισης της  πρέπει να διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος