Πολωνία: Τουριστική πολιορκία στο Ζακοπάνε

Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την εισροή οπαδών της χειμερινής τρέλας στην πρωτεύουσα των πολωνικών Τάτρα, για να κερδίσουν καλά χρήματα. Στο Krupówki, για αυτόν τον σκοπό περιφέρεται ένας δεινόσαυρος. Στη θέα των φρουρών της πόλης, όμως, άρχισε να τρέχει. Ακολούθησε  ανθρωποκυνηγητό.

Τις τελευταίες ημέρες, η φρουρά της πόλης του Ζακοπάνε, είχε να αντιμετωπίσει κυρίως κακοσταθμισμένα αυτοκίνητα. Ωστόσο, μια επιπλέον «ατραξιόν» τους περίμενε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ένα ανθρωποκυνηγητό για έναν δεινόσαυρο στο Krupówki

Η διάσημη οδός Krupówki είναι γεμάτη τουρίστες που θέλουν να καλωσορίσουν το νέο έτος κάτω από τα βουνά Tatra. Ένας άνδρας ντυμένος δεινόσαυρος εμφανίστηκε στον διάσημο χώρο περιπάτου στο Ζακοπάνε, προσφέροντας στους τουρίστες να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με ένα ιδιόμορφο προϊστορικό ζώο.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν ότι ο δεινόσαυρος «περιφερόταν» στον Krupówki  τις μέρες πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι φρουροί ήθελαν να απομακρύνουν τον άνδρα που υποδυόταν τον δεινόσαυρο από το Krupówki, αλλά ο άνδρας ξέφυγε όταν είδε τις στολές.

Ο ίδιος ο δεινόσαυρος δεν παραβίασε τους κανόνες. Τρεις περίπολοι τον κυνηγούσαν αλλά ο μεταμφιεσμένος δίνο εξαφανίστηκε.

Επιμέλεια: Μαλγκοζάτα Ολσέφσκι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος