Πολωνία: Έκκληση για περισσότερους εμβολιασμούς – Νέοι κανόνες για τη λειτουργία της γραμμής βοήθειας 989

Εκκλήσεις στους πολίτες  να σπεύσουν για  να εμβολιαστούν απευθύνει το πολωνικό ραδιόφωνο στην ιστοσελίδα του οποίου δημοσιεύονται και οι νέοι κανόνες λειτουργίας της γραμμής βοήθειας 989

Σύμφωνα με την δημοσίευση οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι :

Οι σύμβουλοι θα καλέσουν πίσω όποιον καλέσει τον δωρεάν αριθμό 989 και συμφωνήσει να επικοινωνήσουμε μαζί τους για να κανονίσουμε μια βολική ημερομηνία για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, ενθαρρύνει το Εθνικό Ταμείο Υγείας.

Το Εθνικό Ταμείο Υγείας (NFZ) ανακοίνωσε ότι προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος αναμονής για σύνδεση και να διευκολυνθεί η εγγραφή στον εμβολιασμό κατά του COVID-19, άλλαξε τον τρόπο χειρισμού των ασθενών στην τηλεφωνική γραμμή 989.

Λόγω της αύξησης του αριθμού των εγγραφών για εμβολιασμό, οι σύμβουλοι θα παρέχουν περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με τους εμβολιασμούς γενικά.

Η γραμμή βοήθειας θα λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο από τις 7.30 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ. από την Πέμπτη (25 Νοεμβρίου) έως το Σάββατο (27 Νοεμβρίου) και στη συνέχεια, κάθε επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα έως Τετάρτη.

Τις υπόλοιπες ημέρες, καθώς και τις νυχτερινές ώρες (από τις 21:30 έως τις 7:30), η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί με τον τυπικό τρόπο – καλώντας το 989, θα επικοινωνήσουμε με έναν σύμβουλο που θα εγγραφεί για τον εμβολιασμό και θα παρέχει γενικά πληροφορίες σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Επιμέλεια : Malgkozata Olsefski

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος