Politico: Βρετανοί βουλευτές αναζητούσαν σεξ & αλκοόλ όταν έφευγαν από το Λονδίνο για επαγγελματικά ταξίδια

Array

Διαφορετική «χρήση» των επαγγελματικών ταξιδιών στο εξωτερικό έκαναν κάποιοι βρετανοί βουλευτές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σχετικά, στις αποστολές τους έβρισκαν ευκαιρία για ραντεβού με ιερόδουλες και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, κάτι που γνωστοποίησαν βουλευτές και άλλοι αξιωματούχοι που μίλησαν στο Politico.

Αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι πρώην βουλευτής των Συντηρητικών, πλέον μέλος της Βουλής των Λόρδων, ζήτησε από ντόπιους οδηγίες για τον πλησιέστερο οίκο ανοχής όταν ταξίδεψε στη Νοτιοανατολική Ασία, σε μια επίσκεψη με μια παντοκομματική κοινοβουλευτική ομάδα (APPG), σύμφωνα με άλλο βουλευτή που ήταν παρών.

Άλλος βουλευτής των Τόρις και πρώην υπουργός παρέμενε στη θέση του μετά την επιστροφή της αντιπροσωπείας των βουλευτών στο κατάλυμμα όπου διέμεναν, προκειμένου να βρει συντροφιά από γυναίκες, σύμφωνα με μαρτυρία δύο πρώην συναδέλφων του.

«Έδειχνε ενδιαφέρον για όμορφα νεαρά κορίτσια», δήλωσε κάποιος. «Συνήθως παρέμενε μετά από αυτές τις επισκέψεις και βρέθηκε με νεαρές γυναίκες στο ίδιο μέρος».

Άλλος, ανώτερος βουλευτής του Εργατικού Κόμματος έδειχνε «συμπάθεια για Ρωσίδες» κατά τη διάρκεια ταξιδιών στο εξωτερικό, σύμφωνα με ξένο διπλωμάτη, ο οποίος είπε ότι οι τοπικοί αξιωματούχοι αισθάνονταν ανίκανοι να παρέμβουν επειδή ανησυχούσαν για τη διατήρηση της επιρροής τους στο Γουέστμινστερ.

Το Politico για το ρεπορτάζ του μίλησε με περισσότερους από δώδεκα κυβερνητικούς αξιωματούχους στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, οι οποίοι επαλήθευσαν ισχυρισμούς για υπό επήρρεια, άσεμνη ή κακή, σεξιστική συμπεριφορά από ορισμένους βουλευτές και συναδέλφους σε επαγγελματικές αποστολές.

Πολλοί βουλευτές υποστήριξαν ότι ενώ ορισμένοι συνάδελφοι επιδίωκαν ένα απλό ενδιαφέρον για τις σχέσεις με αυτές τις χώρες, άλλοι αντιμετώπισαν τα ταξίδια ως αφορμές για προσωπικούς τους σκοπούς.

Πηγή: Politico 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος