Ποιος ηγέτης χορεύει καλύτερα; – Δείτε τις ξεχωριστές φιγούρες που μπήκαν στη λίστα του Politico (video)

Viral έγινε το χορευτικό βίντεο όπου η Φινλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μάριν χορεύει έξαλλα σε πάρτι. Με αφορμή τις εντυπωσιακές κινήσεις της Ευρωπαίας πολιτικού που ξεσήκωσαν αντιδράσεις το διεθνούς κύρους Politico συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τα best of από επτά ηγέτες που τόλμησαν και χόρεψαν δημόσια αποσπώντας όχι πάντα θετικά σχόλια.

Οι διαγωνιζόμενοι πλήν της Σάνα Μάριν στον ιδιότυπο χορευτικό διαγωνισμό ηγετών που εμπνεύστηκε το Politico είναι ο Ντόναλντ Τραμπ (ΗΠΑ), η Τερέζα Μέι (Μ. Βρετανία), ο Μπόρις Γέλτσιν (Ρωσία), Μπόρις Τζόνσον, ο Εμάνουελ Μακρόν και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Έγινε πρωτοσέλιδο για το χορό της

Με λυτά τα μαλλιά και χορεύοντας έξαλλα σε ένα πάρτι ιδιωτικό, μέχρι να διαρρεύσει το σχετικό βίντεο η 36χρονη Σάνα Μάριν, πρωθυπουργός της Φινλανδίας δήλωσε πως απλώς χόρευε και τραγουδούσε. Οι συμπατριώτες της δείχνουν να μη συγχωρούν την χαλαρή αυτή εμφάνιση.

Στους ρυθμούς του Gangnam Style ο Γιέλστιν

Το 1996 ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Μπόρις Γέλτσιν, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης και για να ξεσηκώσει τα πλήθη επιχείρησε να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες. Με μουσική υπόκρουση ένα μεταγενέστερο μουσικό hit, το Gangnam Style, ο χορός του έμεινε στην ιστορία, ενώ η κινησιολογία του μελετάται ακόμη…

Με ξίφος ο χορός του Τραμπ

Μη θέλοντας να χαλάσει τη διάθεση στους πλούσιους Σαουδάραβες προσκεκλημένους που διέμεναν στον Trump Tower o Nτόναλντ Τραμπ το 2015 βρέθηκε να χορεύει παραδοσιακούς χορούς κρατώντας ένα ξίφος στο χέρι.

Γαμήλιος χορός για τον Μπόρις Τζόνσον

Για τον άχαρο Μπόρις Τζόνσον έχουν ειπωθεί πολλά αλλά ο Βρετανός πρωθυπουργός που αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές στη χώρα μας δικαιολογείται μια και το στιγμιότυπο είναι από τον γάμο του.

“Dancing Queen” η Τερέζα Μέι

Σε αντίθεση με το αισθησιακό λίκνισμα της Μάριν μια πάλαι ποτέ ισχυρή κυρία στην Ευρώπη, η Τερέζα Μέι έμεινε στην ιστορία όταν το 2018 στο συνέδριο των Τόρις λικνίστηκε αμήχανα στους ρυθμούς του «Dancing Queen» των ABBA.

Χορός αλά Μεντβέντεφ

Με ξεμούδιασμα παρά με χορό έμοιαζαν οι κινήσεις που έκανε το 2011 ο Ρώσος Ντμίτρι Μεντβέντεφ με μουσική υπόκρουση το ομώνυμο τραγούδι “Do the Medvedev”.

Δεν το έχει ο Εμάνουελ με τον χορό

Ο χορός δεν είναι στο top 10 των δεξιοτήτων του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος παρακινούμενος από τον τραγουδιστή Femi Kuti, το 2018 ανέβηκε στην σκηνή κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Λάγος της Νιγηρίας και επιχείρησε να χορέψει αφρικανικούς χορούς.

https://youtu.be/ioF_BD54E_Y

Πηγή: Politico

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος