Πλάθιντο Ντομίνγκο: Εισαγγελείς τον συνδέουν με εγκληματική οργάνωση εκμετάλλευσης ανηλίκων

Array

Οι εισαγγελείς στην Αργεντινή συνδέουν τον Αργεντινό τενόρο Πλάθιντο Ντομίνγκο με μια εγκληματική οργάνωση σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών και ανηλίκων.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία πραγματοποίησε 50 επιδρομές στο Buenos Aires Yoga School και συνελήφθησαν 19 άτομα, ενώ τοπικά τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν αποσπάσματα ηχογραφήσεων, που ελήφθησαν από υποκλοπές, που περιλαμβάνουν τη φωνή ενός άνδρα (του Ντομίνγκο κατά τις Αρχές) ο οποίος ακούγεται να κάνει σχέδια με μέλη του φερόμενου ως εγκληματικού κυκλώματος. Οι ημερομηνίες αυτών των ηχογραφήσεων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Στα αποσπάσματα ο άνδρας ακούγεται να μιλά στη «Μέντι», μια γυναίκα με την οποία φέρεται να κάνει σχέδια για σεξουαλική επαφή. Ο άνδρας περιγράφει λεπτομέρειες για τα σχέδιά του να διαφύγει της προσοχής των μελών του προσωπικού του, ώστε να μπορέσει να τη συναντήσει. Ένα άλλο απόσπασμα περιλαμβάνει τη συνομιλία του με τη “Mendy” που τηλεφωνεί στον φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος για να τον πληροφορήσει ότι έχει επιβεβαιώσει τα σχέδια με τον άνδρα, τον οποίο αναφέρει ως “Plácido”.

Από το 2019 περισσότερες από 20 γυναίκες έχουν κάνει δημόσια καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του τενόρου. Ως αποτέλεσμα αυτών των κατηγοριών, ο ίδιος χώρισε τους δρόμους του με τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και παραιτήθηκε από το ρόλο του γενικού διευθυντή της LA Opera στην Καλιφόρνια.

Το NPR επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Domingo για σχόλια, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Πηγή: NPR.org

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος