Πέθανε ο Roberto Cavalli

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli, του οποίου η προτίμηση στα φανταχτερά animal prints τον έκαναν επί δεκαετίες τον αγαπημένο του διεθνούς jet set, πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 83 ετών, όπως ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια.

Πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του 1970 στο πλευρό μεγάλων σταρ όπως η Σοφία Λόρεν και η Μπριζίτ Μπαρντό, ενώ το αποκαλυπτικό, εντυπωσιακό στυλ του εξακολουθούσε να προτιμάται χρόνια μετά από τις επόμενες γενιές διασημοτήτων, από την Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Cavalli είχε προτίμηση στις Ferrari, στα χοντρά πούρα και στα κομμένα πουκάμισα που ξεκουμπώνονταν για να αποκαλύπτουν το μαυρισμένο στήθος του. Παντρεύτηκε μια επιλαχούσα Μις Υφήλιο, είχε ένα μοβ ελικόπτερο και έναν αμπελώνα στην Τοσκάνη και ήταν αγαπημένος στο Χόλιγουντ.

Γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 1940 στη Φλωρεντία, το κορυφαίο κέντρο δερματοποιίας της Ιταλίας, ο Cavalli ήταν γνωστός για τη χρήση δέρματος και τζιν στις δημιουργίες του, όπως και για

Ο σχεδιαστής επιλέχθηκε το 2005 για να ανανεώσει τη λιτή στολή των κουνελιών του Playboy – πιστός στη φόρμα του, παρουσίασε μια εκδοχή σε λεοπάρ σχέδιο.

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας έγινε πριν ένα χρόνο μπαμπάς για έκτη φορά σε ηλικία 82 ετών από την 38χρονη τότε σύντροφό του. Έχει άλλα πέντε παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους και απέκτησε το τελευταίο του παιδί με την Σουηδή φίλη του Σάντρα Νίλσον.

Πηγή: AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος