Πέθανε ο ηθοποιός David Warner σε ηλικία 80 ετών

Ο ηθοποιός David Warner έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών από ασθένεια «που σχετίζεται με τον καρκίνο» σύμφωνα με το BBC. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (24/7) στο Denville Hall, ένα ίδρυμα φροντίδας για ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος.

Η οικογένεια του ηθοποιού επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση: «Τους τελευταίους 18 μήνες αντιμετώπισε τη διάγνωσή του με χάρη και αξιοπρέπεια. Θα λείψει πάρα πολύ σε εμάς, την οικογένεια και τους φίλους του, και θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικό άνθρωπο, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά του εξαιρετικού έργου άγγιξε τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους στο ΒΒC.

Ο David Warner έγινε γνωστός για το ρόλο του ως βοηθός του Billy Zane, Spicer Lovejoy, στην ταινία Τιτανικός το 1997, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Leonardo DiCaprio και η Kate Winslet. Οι θαυμαστές τον θυμούνται επίσης από την ταινία The Omen (1976) (H προφητεία), όπου υποδύθηκε τον φωτογράφο Keith Jennings.

Τα τελευταία 30 χρόνια, είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες, όπως το Scream 2 ως Gus Gold, ο Πλανήτης των πιθήκων ως γερουσιαστής Sandar, το Mary Poppins Returns ως Admiral Bloom και πολλές άλλες, ενώ είχε εμφανίστηκε και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος