Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Tina Turner

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε η «βασίλισσα του rock ‘n’ roll» Tina Turner (Τίνα Τέρνερ).

Η Τάρνερ, που συχνά αποκαλείται «Βασίλισσα του Rock ‘n’ Roll», ήταν μία από τις από τις μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, γνωστή για τις επιτυχίες της όπως το «What’s Love Got to Do with It» και το «(Simply) The Best».

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπός της, ο οποίος ανέφερε στην ανακοίνωσή του πως «έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε για την υγεία της». «Η Τίνα Τάρνερ, η “βασίλισσα του Rock’n Roll” έφυγε σήμερα ειρηνικά, σε ηλικία 83 ετών, καθώς έδινε μάχη για την υγεία της εδώ και χρόνια. Πέθανε στο σπίτι της στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Τίνα Τάρνερ γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1939 στο Νάτμπους του Τενεσί των ΗΠΑ. Έγινε γνωστή στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος « Ike & Turner Revue», όμως στη συνέχεια ακολούθησε σόλο πορεία.

Η «βασίλισσα του Rock ‘N’ Roll» αφήνει πίσω της τρία παιδιά και τον σύζυγό της Erwin Bach. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013. Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Ike Turner, ο οποίος πέθανε το 2007. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο μεγαλύτερος γιος της Turner, ο Ronnie, πέθανε σε ηλικία 62 ετών από επιπλοκές που προκλήθηκαν από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Πληροφορίες από Reuters, Dailymail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος