Παράπονα για το φαγητό της φυλακής κάνει ο Μπόρις Μπέκερ – Πώς ζει πίσω από τα σίδερα ο πρώην τενίστας

Για χρόνια υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αθλητές του τένις ανδρών. Ο λόγος για τον Μπόρις Μπέκερ που από τα βραβεία και την πολυτελή ζωή κατέληξε, μετά από μία σειρά αποτυχημένων επενδύσεων και εγκληματικών ενεργειών, να βρίσκεται σήμερα φυλακισμένος.

Η μετάβαση στη νέα του ζωή μόνο εύκολη δεν ήταν για τον Μπέκερ, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του διαμαρτύρεται για την ποιότητα του φαγητού και τις συνθήκες υγιεινής όπου κρατείται.

O 54χρονος πρώην πρωταθλητής της αντισφαίρισης, γνωστός για τα δείπνα σε ακριβά εστιατόρια και την αγάπη σε πολυτελή προϊόντα δεν θέλησε να φάει το μοσχάρι σε κονσέρβα που του σέρβιραν στο πρώτο γεύμα στη φυλακή Wandsworth.

Στον Γερμανό τενίστα δικαστήριο στη Μ. Βρετανία επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων από τα τρόπαια που είχε κατακτήσει σε λαμπρή του καριέρα. Μεταξύ αυτών που τον οδήγησαν στην φυλακή ήταν και η αμοιβή για την πορεία του στο τουρνουά του Wimbledon.

Πλέον ο κάτοχος 6 grand slam θα πρέπει να ζει πιο συντηρητικά και να φροντίζει να αγοράζει τις λιχουδιές που θέλει με το επίδομα των δέκα λιρών την εβδομάδα, σύμφωνα με τους κανόνες της φυλακής.

Το άλλοτε νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη του τένις έχει αιτηθεί να αλλάξει φυλακή προκειμένου οι συνθήκες διαβίωσης να είναι καλύτερες, μια και όπως δήλωσε η πρώην σύζυγός του η συγκεκριμένη φυλακή δεν είναι πεντάστερο ξενοδοχείο.

Πηγή: dailymail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος