Τομ Κρουζ: Παραιτήθηκαν μέλη του συνεργείου της ταινίας έπειτα από το ξέσπασμά του

Με οργή επιπλήττει μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου στα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7», ο γνωστός ηθοποιός Τομ Κρουζ, για τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της Covid-19.

Στο ηχητικό απόσπασμα που έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου ακούγεται ο πρωταγωνιστής της ταινίας να κατατάσσεται εναντίον δύο μελών του συνεργείου, επειδή βρίσκονται πολύ κοντά και όχι σε απόσταση τριών μέτρων, όπως ορίζουν τα μέτρα ασφάλειας. Το ξέσπασμα του πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ, που περιείχε αρκετές βρισιές, απειλές αλλά και επικλήσεις στο φιλότιμο των μελών του συνεργείου, δίχασε το κοινό στα social media.

Κάποιοι χαρακτήρισαν τον ηθοποιό υπερβολικό, επισημαίνοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει στους εργαζόμενους τόσο υποτιμητικά και να τους φωνάζει.

Άλλοι επαίνεσαν τον ηθοποιό για την ευσυνειδησία του και τόνισαν πως, αν όλοι ήταν τόσο συνεπείς με τα μέτρα και τόσο υπεύθυνοι, η πανδημία δεν θα είχε στοιχίσει τόσες ζωές.

«Είμαστε το χρυσό πρότυπο. Επιστρέφουν εκεί στο Χόλυγουντ κάνοντας ταινίες τώρα χάρη σε εμάς. Επειδή πιστεύουν σε εμάς και σε αυτό που κάνουμε» φώναξε ο Τομ Κρουζ.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tHteO55JzD4[/embedyt]

«Είμαι στο τηλέφωνο με το στούντιο κάθε νύχτα, με ασφαλιστικές εταιρείες, με παραγωγούς μας βλέπουν και μας χρησιμοποιούν για να γυρίσουν τις ταινίες τους», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας. Δεν θέλω ποτέ να το ξαναδώ! Ποτέ! Αν δεν το κάνετε, απολύεστε και αν σας δω να το ξανακάνετε, θα φύγετε», ανέφερε/

Ο Αμερικάνος ηθοποιός επίσης ανέφερε ότι δεν δέχεται «καμία συγγνώμη», δεδομένου ότι διακυβεύεται η επιβίωση ανθρώπων.

«Μπορείτε να το πείτε στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας έχει κλείσει. Δεν πρόκειται να βάλουν φαγητό στο τραπέζι τους ή να πληρώσουν την εκπαίδευση των παιδιών τους. Με αυτές τις σκέψεις κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της βιομηχανίας» υπογράμμισε.

«Δεν θα διακόψουμε αυτήν την ταινία. Αν το ξαναδώ, θα φύγετε. Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε; Αν δεν μπορείτε να είστε λογικοί δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη λογική σας, απολύεστε» κατέληξε ο Τομ Κρουζ.

Πέντε μέλη του συνεργείου γυρισμάτων υπέβαλαν την παραίτησή τους έπειτα από το έντονο ξέσπασμα που φέρεται να είχε ο Τομ Κρουζ σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun».

Σχετική είδηση: Άστραψε και βρόντηξε ο Τομ Κρουζ για τον… κορονοϊό!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος