Ολλανδία: Τουλάχιστον δύο νεκροί από φορτηγό που έπεσε σε ανθρώπους που έκαναν μπάρμπεκιου

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες, Σάββατο, και αρκετοί τραυματίστηκαν σε χωριό κοντά στο Ρότερνταμ, όταν φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε ομάδα ανθρώπων που έκανε μπάρμπεκιου σε εξωτερικό χώρο, σύμφωνα με την ολλανδική αστυνομία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς χθες το βράδυ όταν το φορτηγό που έφερε ισπανικές πινακίδες ξέφυγε από την πορεία του σε δρόμο στο Ζουιντζιντσέντικ, περίπου 30 χιλιόμετρα νότια του Ρότερνταμ.

Αστυνομικός που ήταν παρών δήλωσε στον τοπικό ραδιοσταθμό Rijnmond ότι “τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους”. Ωστόσο σημείωσε ότι η αστυνομία εξακολουθούσε να βρίσκεται στο σημείο του δυστυχήματος και ότι κατέβαλλε προσπάθειες για να καταλήξει σε έναν τελικό απολογισμό των θυμάτων.

Φωτογραφίες που ελήφθησαν μετά το δυστύχημα επέτρεψαν να αναγνωριστεί ότι το φορτηγό ανήκει στην εταιρεία El Mosca, η οποία έχει την έδρα της στην Ισπανία. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, μετέδωσε το ραδιοφωνικό δίκτυο NOS.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος