Οικογένεια από το Μαρόκο έλαβε αεροπορικώς φέρετρο με λάθος σορό

Το αεροδρόμιο Al Massira στην πόλη Agadir του Μαρόκου έλαβε χώρα ένα περίέργο περιστατικό, καθώς μέλη μιας μαροκινής οικογένειας περίμεναν την άφιξη μιας πτήσης από το Παρίσι που μετέφερε το σώμα της νεκρής τους που πέθανε στη Γαλλία.

Η οικογένεια, όμως, ανακάλυψε ότι το φέρετρο που έφτασε δεν μετέφερε το σώμα που περίμεναν, αλλά περιείχε τη σορό μιας Αλγερινής που πέθανε στη Γαλλία και μεταφερόταν στην πατρίδα της στην Αλγερία.

Η έκπληξη της μαροκινής οικογένειας της νεκρής παρέμενε μέχρι τη στιγμή που οι υπάλληλοι της εταιρείας που ήταν επιφορτισμένη με τη μεταφορά των σορών έκαναν εκτενείς επαφές με το υποκατάστημα της εταιρείας στη Γαλλία, το οποίο τους διαβεβαίωσε ότι είχε γίνει λάθος στη διαδικασία μεταφοράς, καθώς η σορός της μαροκινής μεταφέρθηκε στην Αλγερία, ενώ η σορός της Αλγερινής μεταφέρθηκε κατά λάθος προς το Μαρόκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Hespress», η σορός της Αλγερινής μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο διεθνές αεροδρόμιο Mohammed V της Καζαμπλάνκα στο πλαίσιο προετοιμασίας της μεταφοράς του στο αεροδρόμιο του Αλγερίου, περνώντας από ένα από τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, λόγω έλλειψης απευθείας πτήσεων μεταξύ Μαρόκου και Αλγερίας αφού η τελευταία διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις με το Ραμπάτ.

Από την άλλη, η οικογένεια της Μαροκινής περιμένει από τις αλγερινές αρχές να αρχίσουν να διασφαλίζουν τη μεταφορά της σορού της στην Ευρώπη ως πρώτο σταθμό, πριν να μεταφερθεί αργότερα στο Μαρόκο.

Επιμέλεια: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος