«Οι τελευταίες ημέρες του Τραμπ στον Λευκό Οίκο» – Τραγελαφικές περιγραφές σε νέα βιβλία

Tα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες στη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ πραγματεύονται τρία νέα βιβλία, περιγράφοντας ως απόλυτο χάος την κατάσταση μέσα στον Λευκό Οίκο μετά την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν τον είχαν δει πιο αναστατωμένο, λένε ορισμένοι βοηθοί του. Όποιοι το έκαναν θα πρέπει να κατηγορηθούν για προδοσία, φώναζε ο Τραμπ και έλεγε ότι θα πρέπει να εκτελεστούν», όπως αναφέρεται από δημοσιογράφο.

«Βρείτε ποιος έκανε τη διαρροή, διέπραξε εθνική προδοσία, πρέπει να εκτελεστεί»
Η αποκάλυψη που σοκάρει προέρχεται από το βιβλίο του δημοσιογράφου της «Wall Street Journal», Michael Bender, με τίτλο «Frankly, We Did Win This Election: The Inside Story of How Trump Lost» και αναφέρει: Τον Μάιο του 2020 ο πρόεδρος της μεγαλύτερης δύναμης στον κόσμο έφτασε στο σημείο να ζητάει την εκτέλεση όσων διέρρευσαν την είδηση ότι μετέβη στο υπόγειο καταφύγιο του Λευκού Οίκου στη διάρκεια των διαμαρτυριών για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, αναφέρει ο συγγραφέας του ενός βιβλίου, Μάικλ Μπέντερ.

Η Λιζ Χάρινγκτον, τότε εκπρόσωπος του Τραμπ, μιλώντας στο CNN την Τρίτη απέρριψε τους ισχυρισμούς στο βιβλίο του Μπέντερ. Ο τέως πρόεδρος «δεν το είπε ποτέ αυτό, ούτε το πρότεινε σε κανέναν», ανέφερε.

Σε άλλο βιβλίο, των δημοσιογράφων της εφημερίδας Ουάσινγκτον Ποστ, Carol Leonnig και Philip Rucker περιγράφεται αναλυτικά ο ρόλος του μεθυσμένου Ρούντι Τζουλιάνι, δικηγόρου του Τραμπ, τη νύχτα των εκλογών, όταν ο πρώην πρόεδρος έχανε τη μία πολιτεία μετά την άλλη και εκείνος του έλεγε να πει ότι κερδίζει, όπως και τελικά έκανε.

«Ο Ρούντι είναι μια απεγνωσμένη φιγούρα. Και θα κάνει ο,τιδήποτε για να βρίσκεται στο επίκεντρο. Αν αυτό συμπεριλαμβάνει το να πει ό,τι θα ήθελε να ακούσει ο Τραμπ, θα το έκανε με βεβαιότητα», δήλωσε ο συγγραφέας του “Landslide”, Μάικλ Γουλφ.

Χθες κυκλοφόρησαν το «Frankly, We Did Win This Election» του Michael Bender και το «Landslide» του Michael Wolff, ενώ το τρίτο βιβλίο , «I Alone Can Fix It», από τους Carol Leonnig και Philip Rucker) θα πωλείται τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος