Πήρε φωτιά η πρωταγωνίστρια του «Γάμος Αλά Ελληνικά»

Οι άτυχες στιγμές της Νία Βαρντάλος στα ξενοδοχεία πληθαίνουν. Σε μόλις μία εβδομάδα, δύο tweet της αναφορικά με τη διαμονή της στην Ατλάντα και στο μέρος που βρίσκεται τώρα (και δεν το κατονομάζει), μάλλον την έχουν ταρακουνήσει.

Το χθεσινό της tweet είχε να κάνει με την ξενοδοχειακή της εμπειρία, μόνο που έδειχνε αρκετά πιο σοβαρό από το προηγούμενο που εξέφραζε παράπονα. Συνοδευόταν από ένα μικρό βίντεο διάρκειας 14 δευτερολέπτων που έδειχνε πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν μια φωτιά: «Βρισκόμουν στο ξενοδοχείο μου και μύρισα καπνό, ο συναγερμός φωτιάς είχε κλείσει και ο διάδρομος είχε γεμίσει με καπνό. Στέλνω την αγάπη μου στη γυναίκα του τρίτου ορόφου που χτυπούσε τις πόρτες μαζί μου και κατεβήκαμε παρέα από τις σκάλες. Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι τώρα εκτός (ξενοδοχείου)».

Πήρε φωτιά η πρωταγωνίστρια του «Γάμος Αλά Ελληνικά»

Στις 30 Οκτωβρίου, μόλις 6 μέρες πριν, είχε ανέβασε ένα Tweet για τη διοίκηση γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων ξενοδοχείου στην Ατλάντα ζητώντας να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί της. «Το δωμάτιο μου δεν καθαρίστηκε για 5 μέρες, το ξενοδοχείο είναι βρώμικο, καμία αποστείρωση σε τίποτα, έχασαν τα ρούχα που έδωσα για στεγνό καθάρισμα και ο μάνατζερ που μου υποσχέθηκε πως θα με καλέσει επέστρεψε σπίτι του μετά τη βάρδια του. Πετάω αύριο νωρίς #δεμουαρέσεικαθόλουαυτό». Αυτό το tweet κατέβηκε μετά από λίγο καιρό και πιθανολογούμε ότι βρέθηκε τελικά λύση.

Πήρε φωτιά η πρωταγωνίστρια του «Γάμος Αλά Ελληνικά»

Η Νία, που σύντομα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του τρίτου μέρους του «Γάμου αλά Ελληνικά» (αυτή τη φορά χωρίς τον αγαπημένο της μπαμπά Πορτοκάλο που απεβίωσε μέσα στο 2021), σίγουρα θα ελπίζει σε καλύτερη ξενοδοχειακή εμπειρία στην Ελλάδα όταν με το καλό ακουστεί η πρώτη κλακέτα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος