Ο Τριντό θα εμφανιστεί στο τηλεοπτικό ριάλιτι Drag Race

Array

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό θα κάνει μια εμφάνιση καλεσμένος στο τηλεοπτικό ριάλιτι “Drag Race” (διαγωνισμός τραγουδιoύ Pop), όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη. Η καναδική εκπομπή είναι μία από τις δώδεκα διεθνείς εκδοχές της πρωτότυπης αμερικανικής σειράς “RuPaul’s Drag Race” που έχει εμπνεύσει από τις παραλλαγές, όπως το “Canada’s Drag Race: Canada vs. the World”.

«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένας παγκόσμιος ηγέτης κάνει εμφάνιση σε μια τέτοια σειρά», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας Bell Media.

Η δημοσιογράφος Άμα Σέτσερ δήλωσε στο AFP ότι στην εκπομπή ο Τριντό «μιλάει στις βασίλισσες (drag queens) για τη συμμετοχή του Καναδά και προσφέρει την υποστήριξή του στους Καναδούς διαγωνιζόμενους που αναμετρώνται με διεθνείς βασίλισσες», τους οποίους καλωσορίζει στον Καναδά.

Στις διαγωνιζόμενες δίνονται διαφορετικές προκλήσεις κάθε εβδομάδα για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην ερμηνεία τραγουδιού Drag, οι οποίες κρίνονται από μια επιτροπή, και να μοιραστούν με το κοινό τους προσωπικούς τους αγώνες και τις επιτυχίες τους.

Σε ένα τρέιλερ της σειράς, ο Τριντό εμφανίζεται να παρουσιάζεται ως απροσδόκητος καλεσμένος από την οικοδέσποινα και κριτή Μπρουκ Λιν Χάιτς, η οποία είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό μαύρο φόρεμα.

Η αίθουσα εκρήγνυται από τις κραυγές του κοινού καθώς ο Τριντό βγαίνει στη σκηνή με ένα πλατύ χαμόγελο, φορώντας ένα πουκάμισο με κουμπιά και σηκωμένα μανίκια και γραβάτα.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου στον Καναδά στην υπηρεσία streaming της Bell Crave. Οι ημερομηνίες για τις προβολές στο εξωτερικό δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή: AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος