Γιατί ο Tom Hanks είπε «όχι» στην πρόταση για ταξίδι στο διάστημα του Jeff Bezos (video)

Ο Tom Hanks ισχυρίστηκε πως πρώτα έγινε σε εκείνον η πρόταση να ταξιδέψει στο διάστημα, όμως αρνήθηκε και έτσι η θέση περιήλθε στον William Shatner που, σε αντίθεση με εκείνον, συναίνεσε να πληρώσει το αστρονομικό ποσό των 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αποκάλυψη έγινε αφού ο 90χρονος ηθοποιός του Star Trek πήρε μέρος στην διαστημική πτήση από το Τέξας στις 13 Οκτωβρίου, σε ένα ταξίδι 66 μιλίων μακριά από τη Γη. Το ταξίδι που οργάνωσε ο Jeff Bezos κράτησε 10 λεπτά.

Όταν ο Jimmy Kimmel ρώτησε στην εκπομπή του τον Hanks αν αληθεύει η ιστορία πως πρώτος εκείνος είχε λάβει τη προσφορά από τον Bezos, ο βραβευμένος ηθοποιός απάντησε:

«Ναι, ναι, με τη προϋπόθεση πως θα πλήρωνα. Και, ξέρεις, στοιχίζει κάπου 28 εκατομμύρια δολάρια. Είμαι εντάξει. Δεν πληρώνω 28 εκ. δολάρια!»

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ηθοποιός άρχισε να κάνει μια υποτιθέμενη διαστημική πτήση ενώ καθόταν στην καρέκλα του. Τινάχτηκε απότομα – προσομοιώνοντας την απογείωση – και στη συνέχεια προσποιήθηκε ότι αιωρούνταν, πριν ταρακουνηθεί ξανά, καθώς η “κάψουλα” επέστρεφε στη Γη.

«Δεν χρειάζεται να ξοδέψω 28 εκατομμύρια δολάρια για να το κάνω αυτό. Μπορώ να το κάνω στο σπίτι», αστειεύτηκε. Ο Tom Hanks συμπλήρωσε ότι μπορεί να το έκανε κάποια στιγμή για να βιώσει «τη χαρά του να προσποιούμαι ότι είμαι δισεκατομμυριούχος».

Ο Jeff Bezos ταξίδεψε στο διάστημα στις 21 Ιουλίου στην πρώτη πτήση με απλούς πολίτες που πραγματοποίησε η εταιρεία του Blue Origin. Ήταν ο δεύτερος δισεκατομμυριούχος που ταξίδεψε στο διάστημα μετά τον Richard Branson που πήγε πρώτος εκεί με την εταιρεία του Virgin Galactic.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος