Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μιλάνου

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος Forza Italia αλλά και πολλών Ιταλικών ΜΜΕ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. 

Ο 84χρονος Μπερλουσκόνι φαίνεται να έφτασε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο για να υποβληθεί σε τακτικούς ελέγχους και η νοσηλεία του τονίζεται ως «απαραίτητη για ενδελεχή κλινική αξιολόγηση». 

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήδη είχε νοσηλευτεί τον Απρίλιο στο εν λόγω νοσοκομείο ως επακόλουθο του Covid με τον οποίο προσβλήθηκε πέρσι.

Να τονίσουμε επίσης πως η εφημερίδα La Repubblica αναφέρει πως υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Τζιοβάνι Μαλαγκό, Προέδρου της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μόλις μετά το τέλος της Ολυμπιάδας του Τόκιο.
Στόχος: η αναγέννηση της εικόνας του κόμματος Forza Italia στην ουρά των μεγάλων ολυμπιακών κατακτήσεων του καλοκαιριού, αλλά, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο καβαλιέρε εξέφρασε την επιθυμία και την ιδέα όπως ο Μαλαγκό να γίνει ο νέος οδηγός του κόμματος. Πρόταση που ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής φαίνεται να αρνήθηκε.

Ενδεχομένως να μιλάμε για σενάριο διαδοχής;

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις από το Μιλάνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος