Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επικοινώνησε τηλεφωνικά με Μελόνι και Σαλβίνι – «Περιμένουμε να γυρίσεις κοντά μας»

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, όπως έγινε γνωστό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να του ευχηθεί να ξεπεράσει το γρηγορότερο δυνατό την περιπέτεια της υγείας του, που τον υποχρέωσε να εισαχθεί και πάλι χθες στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο «Καβαλιέρε» τηλεφώνησε στη Μελόνι και στον γραμματέα της Λέγκα και υπουργό Υποδομών, Ματέο Σαλβίνι, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το υπουργικό συμβούλιο.

Ο Σαλβίνι, λίγο αργότερα, υπογράμμισε ότι «ήταν το ωραιότερο τηλεφώνημα που θα μπορούσε να λάβει». «Περιμένουμε να γυρίσεις σύντομα κοντά μας», είπε στον Μπερλουσκόνι ο αρχηγός της Λέγκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος