Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύεται την Τζέρι Χολ

Τον επικείμενο γάμο τους, με αγγελία στη βρετανική εφημερίδα «The Times» ανακοίνωσαν σήμερα, ο αυστραλο-αμερικανός μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και η ηθοποιός και πρώην τοπ-μόντελ Τζέρι Χολ. Ο γάμος ανακοινώθηκε σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, που ανήκει στον όμιλο Τύπου και εκδόσεων News Corp, του οποίου ο 84χρονος Μέρντοχ είναι εκτελεστικός πρόεδρος.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε ήδη πριν από τέσσερις μήνες και δημοσιοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι τον Οκτώβριο. Ο αρραβώνας τους επισημοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες, όπου το ζευγάρι παρακολούθησε την 73η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Χρυσές Σφαίρες.

Η σχέση αυτή είναι η πρώτη για τον Μέρντοχ μετά από το διαζύγιο του με την Κινέζα Ουέντι Ντενγκ, η οποία ήταν η τρίτη σύζυγός του, το 2013. Ο γάμος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης με την Τζέρι Χολ θα είναι ο τέταρτος για τον ίδιο -ο οποίος στις 11 Μαρτίου θα γιορτάσει τα 85α γενέθλιά του- και ο δεύτερος για την 59χρονη Χολ, η οποία είχε παντρευτεί μεταξύ 1990 και 1999 τον τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ, του συγκροτήματος των Rolling Stones.

Ο Μέρντοχ, του οποίου η περιουσία εκτιμάται σε 11 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, έχει κυρίως τις εφημερίδες Wall Street Journal, Sun, Times του Λονδίνου και New York Post. Είναι επίσης εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου 21st Century Fox.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος