Ο μεγαλύτερος θαυμαστής των Ghostbusters ζει στο Οχάιο των ΗΠΑ

Ο οργανισμός των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records) ανακάλυψε πρόσφατα τον μεγαλύτερο θαυμαστή των ταινιών Ghostbusters στον κόσμο. Βραβευμένος για τη μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών Ghostbusters στον κόσμο, ο κάτοικος της πόλης Ελίρια, στο Οχάιο των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ο ΄Κόνορ κατέχει συνολικά 1.221 συλλεκτικά αντικείμενα από το αγαπημένο του κινηματογραφικό franchise.

Άρχισε τη συλλογή του  με τη φιγούρα του Stay Puft Marshmallow και σταδιακά συνέχισε  με υπογεγραμμένα LPs από τους Νταν Ακρόιντ και Έρνι Χάντσον, οι οποίοι υποδύθηκαν τους Ρέι Σταντζ και Ουίνστον Ζέντεμορ στην ταινία του 1984 και με μια πλήρη σειρά Kenner Ecto Glows.

Είδε την πρώτη του  ταινία  όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών. «Ήμουν σε θέση να απολαμβάνω να είμαι παιδί και με τους Ghostbusters δεν χρειάστηκε να είμαι δυνατός, γρήγορος ή να έχω μια υπερδύναμη. Απλώς έπρεπε να έχω το θάρρος να πολεμήσω το άγνωστο», είπε ο Ο΄Κόνορ.

Το ρεκόρ δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός, τόνισε και  συνέστησε σε άλλους συλλέκτες που επιχειρούν να καταρρίψουν ρεκόρ «να μην συλλέγουν για ένα ρεκόρ, να συλλέγουν για τον εαυτό σας. Αν τύχει να καταρρίψετε ρεκόρ, αυτό είναι απλώς ένα μπόνους».

Ο Ο’ Κόνορ απέκτησε τον τίτλο του κατόχου της μεγαλύτερης συλλογής αναμνηστικών Ghostbusters τον περασμένο Ιούνιο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος