Ο Καντίροφ στέλνει τους ανήλικους γιους του στον πόλεμο: «Δεν αστειεύομαι…»

Array

Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ δηλώνει ότι σκοπεύει να στείλει τους τρεις ανήλικους γιους του στον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Η μειοψηφία δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην εκπαίδευση των υπερασπιστών της πατρίδας μας. Τα εγγόνια του πρώτου προέδρου της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, του ήρωα της Ρωσίας Αχμάτ Χατζή Καντίροφ – Αχμάτ, Ελί και Αδάμ είναι 16, 15 και 14 ετών. Όμως, η στρατιωτική τους εκπαίδευση ξεκίνησε πολύ καιρό πριν, σχεδόν από μικρή ηλικία», είπε στο κανάλι του στο Telegram.

«Δεν αρκεί μόνο να ξέρεις να σουτάρεις». Μαθαίνουν πώς να χειρίζονται διάφορα όπλα, πώς να τα χρησιμοποιούν σε οποιαδήποτε απόσταση και βασικά της θεωρίας.
Ανέκαθεν πίστευα ότι ο βασικός στόχος κάθε πατέρα είναι να εμφυσήσει την ευσέβεια στους γιους του και να τους μάθει να προστατεύουν την οικογένεια, τους ανθρώπους, την πατρίδα. Αν θέλετε ειρήνη, προετοιμαστείτε για πόλεμο!», συνεχίζει ο Καντίροφ.
Όπως τόνισε, οι γιοι του είναι έτοιμοι για πόλεμο.

«Ο Αχμάτ, ο Έλι και ο Αδάμ είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους στη ζώνη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Και δεν αστειεύομαι. Ήρθε η ώρα να δείξουν τον εαυτό τους σε έναν πραγματικό αγώνα και αυτή είναι η επιθυμία τους, που την καλωσορίζω ολόψυχα. Σύντομα θα είναι στην πρώτη γραμμή και θα είναι στα πιο δύσκολα τμήματα».

«Κάνω έκκληση στους ανθρώπους που ισχυρίστηκαν ότι οι συγγενείς μου δεν συμμετέχουν σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση: στο εγγύς μέλλον θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε θέσεις με τα παιδιά και να δείτε μόνοι σας ότι το AHMAT είναι ΔΥΝΑΜΗ!». Δείξε επί τόπου το πνεύμα σου, την ιδεολογία σου και γενικά αυτό που είσαι. Αποδείξτε ότι είστε τουλάχιστον λίγο άντρας. Απευθύνομαι και σε εσάς «στρατιώτες» που μιλάτε Τσετσένικα και μας κατακρίνετε, κάθεστε σε καναπέδες και μπροστά σε υπολογιστές στην Ευρώπη. Έλα, μετακομίστε στην Ουκρανία, πείστε μας ότι δεν φοράτε φούστες και μην κρύβεστε πίσω από αυτές. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ακόμα και ανήλικα παιδιά θα μπορέσουν να σε κάνουν κομμάτια γιατί δεν έχεις πνεύμα και είσαι χωρίς τιμή, χωρίς αξιοπρέπεια. Απλά περίμενε!», έγραψε.

Πηγή: https://vecer.mk/svet/kadirov

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος