Ο Κάνιε Γουέστ υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024

Ο Κάνιε Γουέστ προσπαθεί ακόμα να εκπληρώσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες. Σε βίντεο που δημοσίευσε το X17 Online, ο Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας, που πλέον έχει αλλάξει επίσημα το όνομά του σε Ye, επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ και πάλι το 2024.

Το βίντεο αρχίζει με έναν κάμεραμαν να ακολουθεί τον Γουέστ και τον ακροδεξιό, αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο Μάιλο Γιαννόπουλο να μπαίνουν σε μια αποθήκη.

«Αυτός είναι ο Μάιλο εδώ, που εργάζεται στην καμπάνια» λέει ο Κάνιε Γουέστ. «Αυτό είναι ανακοίνωση;» ρωτάει κάποιος, ενώ ο Γιαννόπουλος γελάει και απαντά: «Υποθέτω ότι είναι».

Στο βίντεο, ο Γουέστ επιδεικνύει επίσης μια σειρά από προϊόντα, κυρίως ρούχα από μάρκες που έχουν διακόψει την συνεργασία τους μαζί του και τα οποία πλέον φέρουν την στάμπα «YE24», που παραπέμπει στην προεκλογική του εκστρατεία.

«Θα πρέπει όλοι να αναβαθμιστούμε μαζί», λέει ο ράπερ στο βίντεό του. «Θα μας πάρει λίγο καιρό να αναβαθμιστούμε. Αλλά αυτό είναι η αναβάθμιση, εμείς είμαστε η αναβάθμιση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος