Ο γιος του «Κυνηγού Κροκοδείλων» γλίτωσε οριακά από επίθεση κροκόδειλου

Ο Ρόμπερτ Κλάρενς Ίργουιν έχει μια τάση προς τον κίνδυνο, όπως και ο αείμνηστος πατέρας του Στιβ Ίργουιν. Σε έναν ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας, λοιπόν, αναγκάστηκε να τρέξει, γιατί ο κροκόδειλος, όταν τον τάιζε, όρμηξε προς το μέρος του.

Ο Steve Irwin ήταν γνωστός σε όλο τον κόσμο για τον τρόπο που συμπεριφερόταν στα άγρια ​​ζώα, ειδικά στους κροκόδειλους. Για το λόγο αυτό, του δόθηκε το παρατσούκλι «Κυνηγός Κροκοδείλων». Παρεμπιπτόντως, ο Steve Irwin πέθανε το 2006, όταν κολυμπούσε πάνω από ένα σαλάχι που τον τσίμπησε.

Από τον θάνατό του, η οικογένειά του έχει αποτίσει φόρο τιμής στην κληρονομιά του με διάφορους τρόπους. Ο Ρόμπερτ Κλάρενς Ίργουιν ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, αποκτώντας δεξιοτεχνία στο να κάνει παρέα με κροκόδειλους.

Ο Ρόμπερτ Ίργουιν αναγκάστηκε να φύγει από την περίβολο αφού ένας τεράστιος κροκόδειλος του επιτέθηκε σε ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας.

Το βίντεο, το οποίο έχει κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τον Ρόμπερτ να ζητά από τον φύλακα του ζωολογικού κήπου να κάνει κάτι, αφού δέχθηκε επίθεση από έναν κροκόδειλο με το όνομα Κάσπερ.

Το βίντεο έγινε όταν ο Ρόμπερτ αποφάσισε να ελέγξει αν ο κροκόδειλος Κάσπερ ήταν ικανοποιημένος με το νέο βιότοπο του ζωολογικού κήπου στο Κουίνσλαντ. Ο 350 κιλών κροκόδειλος αγνόησε εντελώς το φαγητό που του πρόσφερε ο Ρόμπερτ και όρμησε προς το μέρος του. Το βίντεο δείχνει τον Ρόμπερτ να δραπετεύει από το σαγόνι του κροκόδειλου παρά τρίχα.

Ο Κάσπερ είναι ένας λευκιστικός κροκόδειλος, έχει μειωμένη μελανίνη του δέρματος, είναι πολύ επιθετικός και τέτοιοι κροκόδειλοι στο φυσικό περιβάλλον σπάνια μπορούν να επιβιώσουν. Στεγάζεται σε έναν ζωολογικό κήπο με την Wendy, η οποία έχει το ίδιο πρόβλημα με τη μελάγχρωση του δέρματος.

Πηγή: Rts.rs 
Μετάφραση: Λιλιάνα Κούλιτς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος