Ο Christopher Walken σβήνει τον αρουραίο του Bansky

Ο Banksy, δημιούργησε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έργα του, τον αρουραίο, στο «The Outlaws», δραματική σειρά, παραγωγής του BBC. Ωστόσο, λέγεται ότι μετά από αυτό, ο Christopher Walken έβαψε από πάνω το έργο, για τις ανάγκες της σειράς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το show γυριζόταν στην πατρίδα του μυστικοπαθή καλλιτέχνη, το Bristol.

Ο Banksy, φαίνεται να συμφώνησε να αφήσει το «σημάδι» του σε έναν τοίχο του σετ

Μετά όμως, καλύφθηκε από τον Christopher Walken για μία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, που κυκλοφόρησε στο iPlayer του BBC την Τετάρτη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του show ανέφερε:

«Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το έργο τέχνης στο τέλος του «The Outlaws» ήταν αυθεντικός Banksy, και ο Christopher Walken πράγματι τον έβαψε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της σκηνής, τελικά καταστρέφοντάς τον».
Ο Christopher Walken σβήνει τον αρουραίο του BanskyΣτο «The Outlaws», γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Stephen Merchant, πρωταγωνιστεί ο βετεράνος του Hollywood Walken, ως ένας από μια ομάδα εγκληματιών που ανακαινίζουν ένα κτίριο για να στεγάσουν την κοινωνική τους υπηρεσία.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο χαρακτήρας που υποδύεται, ανακαλύπτει τον «αρουραίο» του Banksy καθώς επίσης και δύο spray πίσω από μερικές ξύλινες σανίδες και ρωτά τον προϊστάμενό του αν πρέπει να το ζωγραφίσει, καλύπτοντάς το!

Ο δικαστικός επιμελητής, κοιτάζοντας αλλού, χωρίς δηλαδή να συνειδητοποιήσει ότι το έργο είναι του Banksy, απαντά πως όλα τα graffiti πρέπει να καλύπτονται, πράγμα που τελικά και έγινε.
Ο Christopher Walken σβήνει τον αρουραίο του BanskyΝα σημειωθεί, πως τα έργα του Banksy κοστολογούνται πολύ ακριβά, με το περιβόητο «Love in The Bin» να φτάνει τα 16 εκατομμύρια £ σε δημοπρασία, τον περασμένο μήνα! Τον Σεπτέμβριο, ένα έργο του στο πλάι ενός μαγαζιού στο Lowestoft, προσέθεσε 200.000£ στην τιμή του κτιρίου, ενώ ένα άλλο έργο τέχνης του σε δημόσιο τοίχο, πουλήθηκε έναντι εξαψήφιου ποσού τον Φεβρουάριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος