Ο 56χρονος σύζυγος της Κ. Χάρις είναι ο πρώτος “δεύτερος” κύριος της Αμερικής

Εκτός από σύζυγος της Καμάλα Χάρις, ο Νταγκ Έμχοφ είναι διακεκριμένος δικηγόρος, αλλά και μανιώδης παίκτης του γκολφ. Δηλώνει αποφασισμένος να εγκαταλείψει την πετυχημένη επαγγελματική του καριέρα για να στηρίξει την νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ με τις νομικές του γνώσεις.

“Νταγκ, θα πρέπει να μάθεις το πώς είναι εσύ να γράφεις ιστορία για τη δουλειά που θα αναλάβεις. Ο πρώτος “δεύτερος κύριος της Αμερικής”!” δήλωσε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο ίδιος ο Νταγκ Έμχοφ υπογράφει πατέρας, σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, παίκτης του γκολφ, συνήγορος δικαιοσύνης και ισότητας και δικηγόρος.

“Είμαι δικηγόρος για υποθέσεις ψυχαγωγίας. Είμαι δικηγόρος για υποθέσεις εκατομμυρίων στο χώρο της ψυχαγωγίας. Και το κάνω για 30 χρόνια” έχει πει ο ίδιος.

Πατέρας δύο παιδιών από τον πρώτο του γάμο, γνώρισε την Κάμαλα Χαρις σε ραντεβού στα τυφλά το 2013. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά.

“Είμαστε ομάδα! Εγώ κάνω τις δουλειές τώρα. Είναι βαρύ το πρόγραμμα” λέει.

Ο 56χρονος σύζυγος της Κ. Χάρις είναι ο πρώτος “δεύτερος” κύριος της Αμερικής
AP Photo/Michael Perez

Συνομήλικος της εκλεγμένης αντιπροέδρου, ο 56χρονος Έμχοφ είναι η ασπίδα προστασίας της, ακόμα και στη διάρκεια της απαιτητικής προεκλογικής περιόδου, όπου έδωσε τον δικό του αγώνα. Σκοπεύει να αφήσει τη δικηγορική του εταιρεία και να δουλέψει στο πλευρό της συζύγου του στην αντιπροεδρία, παρέχοντας τις νομικές του γνώσεις.

Όπως και να ‘χει οι δύο τους φαίνεται να το διασκεδάζουν.

“Οι προκλήσεις είναι απίστευτα σοβαρές, αλλά δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο στα σοβαρά στο πλαίσιο της σχέσης μας. Δε μπορείς. Πρέπει απλά να πηγαίνεις με το ρεύμα και να γνωρίζεις αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό” τονίζει από την πλευρά της η Κάμαλα Χάρις.

Πηγή: ΕΡΤ, Επιμέλεια: Αγις Μενούτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος