«Ντρέπομαι – Επέτρεψα τη μετατροπή των Ρώσων πολιτών σε ζόμπι» – Η Ρωσίδα «εισβολέας» στο στούντιο ειδήσεων είχε προειδοποιήσει με βίντεο

Προειδοποιητικό βίντεο είχε ανεβάσει η Ρωσίδα που έκανε διαμαρτυρία μέσα στο στούντιο ειδήσεων της κρατικής ρωσικής τηλεόρασης, στο οποίο τονίζει ότι «αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι έγκλημα και ευθύνεται η Ρωσία».

Όπως λέει στο σχετικό βίντεο:

«Η ευθύνη αυτής της επίθεσης βαραίνει μόνο έναν άνθρωπο: Τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο πατέρας μου είναι Ουκρανός και η μητέρα μου Ρωσίδα. Δεν ήταν ποτέ εχθροί και αυτό το κολιέ που φοράω είναι ένα σύμβολο ότι η Ρωσία πρέπει να σταματήσει αμέσως αυτόν τον πόλεμο ώστε τα αδέρφια μας έθνη να συμφιλιωθούν. Δυστυχώς για πολλά χρόνια εργαζόμουν στο Channel 1 και προωθούσα την προπαγάνδα του Κρεμλίνου. Ντρέπομαι διότι μου επέτρεπαν να λέω ψέματα στην τηλεόραση. Ντρέπομαι διότι επέτρεψα τη μετατροπή των Ρώσων πολιτών σε ζόμπι».

Η ίδια πρόσθεσε ακόμα:

«Παραμείναμε σιωπηλοί το 2014 όταν όλο αυτό ξεκινούσε. Δεν βγήκαμε έξω να διαμαρτυρηθούμε όταν το Κρεμλίνο δηλητηρίασε τον Ναβάλνι (επικριτής του Ρώσου προέδρου). Απλά παρακολουθούσαμε σιωπηλά αυτό το απάνθρωπο καθεστώς και τώρα όλος ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από εμάς και οι επόμενες δέκα γενιές δε θα μπορέσουν να ξυπλύνουν την ντροπή αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου. Καλώ το ρωσικό λαό να συμμετέχει στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος στη σύρραξη. Μόνο εμείς έχουμε τη δύναμη να σταματήσουμε αυτή την τρέλα. Πηγαίνετε στις διαδηλώσεις, μη φοβάστε, δε μπορούν να μας φυλακίσουν όλους».

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος