Ντουμπάι: Ολοκληρώθηκε το ξενοδοχείο Atlantis The Royal με 17 εστιατόρια και διάσημους σεφ

Array

Κοσμώντας το Jumeirah Palm Island του Ντουμπάι, το ξενοδοχείο Atlantis The Royal ολοκληρώθηκε και πλέον είναι νέο εμβληματικό τοπόσημο της πόλης. Σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Kohn Pedersen Fox (KPF), είναι λίγο πιο κάτω στην ακτογραμμή από το αδελφό πρότζεκτ, το περίφημο θέρετρο Atlantis The Palm.

Περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, 17 εστιατόρια και μπαρ με διάσημους σεφ και μπάρμεν, μία πισίνα στον 22ο όροφο με ανεμπόδιστη θέα και το μεγαλύτερο παγκοσμίως ενυδρείο μεδουσών.

Παρά την ολοκλήρωση του αρχιτεκτονήματος, το ξενοδοχείο αναμένεται να αρχίσει να δέχεται επισκέπτες το 2023. Η δυνατότητα κρατήσεων σε ένα από τα 795 δωμάτιά του ήδη είναι εφικτή.

Οι αρχιτέκτονες του KPF σχεδίασαν το Atlantis The Royal ως μία καμπυλωτή στοίβα πελώριων μπλοκ που φέρνει στον νου έναν μνημειωδών διαστάσεων τοίχο από τούβλα.

Στο σύνολό τους, αυτές οι στοίβες σχηματίζουν έξι διασυνδεδεμένους πύργους με μία εντυπωσιακή, υπερυψωμένη γέφυρα στον 22ο όροφο, όπου μία πισίνα με ανεμπόδιστη θέα εκτείνεται για 90 μέτρα, μαζί με μία «εμπειρία διασκέδασης» που ακούει στο όνομα Club 22. Εκεί βρίσκονται ένα swim-up bar -με σκαμνάκια μέσα στην πισίνα- ένας χώρο για DJ κάτω από αψίδα και μόα σειρά από VIP καμπάνες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος