Ντοκουμέντο από τo δυστύχημα στην ταινία Rust: Οι τελευταίες στιγμές της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας

Σοκαριστικές εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το περιστατικό που διαδραματίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Rust” και είχε σαν τραγικό απολογισμό τον θάνατο της κινηματογραφίστριας. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την 42χρονη να κείτεται αιμόφυρτη στο έδαφος μέσα σε μία εκκλησία, μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον χολιγουντιανό, Άλεκ Μπάλντουιν.

Η φορητή κάμερα του αστυνομικού κατέγραψε τους τραυματιοφορείς να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στην Χάτσινς προτού τη μεταφέρουν στο ασθενοφόρο. Ο αστυνομικός κατέγραψε και τη μεταφορά του τραυματισμένου στον ώμο σκηνοθέτη σε ένα άλλο ασθενοφόρο, την ώρα που προσεγγίζει τον Άλεκ Μπάλντουιν κι ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Πώς είστε κύριε; Αν κατάλαβα καλά, βρισκόσασταν στο δωμάτιο, όταν η κυρία πυροβολήθηκε;

-Εγώ κρατούσα το όπλο.

Σε άλλο βίντεο από το αστυνομικό τμήμα, ο Αλεκ Μπαλντουιν περιγράφει το περιστατικό και αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για τον θανάσιμο τραυματισμό της Χάτσινς.

-Τραβάω το όπλο αργά και στοχεύω εκτός κάμερας και υποτίθεται ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Έτσι, η Χάτσινς δεν προστατεύει τον εαυτό της και στέκεται μακριά. Τώρα, (δεν ξέρω) αν κάποιος έβαλε πραγματικές σφαίρες μέσα.

-Πιστεύετε ότι κάποιος το έκανε επίτηδες;

-Δε μπορώ να φανταστώ ποιος.

Η κυκλοφορία του οπτικού υλικού έρχεται μια εβδομάδα οι Αρχές επέβαλαν πρόστιμο 137.000 δολαρίων στους παραγωγούς για ελλιπή τήρηση του απαιτούμενου πρωτοκόλλου για τη χρήση όπλων σε γυρίσματα. Σύμφωνα με την αστυνομία της Σαντα Φε η έρευνα παραμένει ανοιχτή και είναι σε εξέλιξη.

Επιμέλεια: Άγις Μενούτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος