Δύο επιβάτες ενός αυτοκινήτου που βυθίστηκε στο φιόρδ του Όσλο διασώθηκαν σήμερα από τους επιβαίνοντες μιας… επιπλέουσας σάουνας, ανακοίνωσε η νορβηγική αστυνομία.
«Όταν το όχημα κατέληξε μέσα στο νερό, δύο άνθρωποι βρίσκονταν στο εσωτερικό του», έγραψε η αστυνομία του Όσλο στο Χ (πρώην Twitter).
«Τους περισυνέλεξε μια επιπλέουσα σάουνα», συμπλήρωσε. Το φιορδ του Όσλο μετρά πολλές επιπλέουσες σάουνες που προσφέρονται για ενοικίαση.
Σε ένα βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες και δημοσίευσε η εφημερίδα Verdens Gang (VG), διακρίνονται οι επιβαίνοντες στο όχημα να βρίσκουν καταφύγιο στην οροφή του αυτοκινήτου, το οποίο βυθίζεται λίγο πριν από την άφιξη της επιπλέουσας σάουνας.
«Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει πληροφορίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους το όχημα βρέθηκε στο νερό», διευκρινίζεται.
Σύμφωνα με έναν αστυνομικό, τον οποίο επικαλούνται τα ΜΜΕ, οι δύο επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος