Νορμανδία: Πολιτικός βρέθηκε καρφωμένος σε χέρια και πόδια

Array

Με καρφωμένα χέρια και πόδια βρέθηκε σε ένα χωράφι στο Saint Come du Mont της Νορμανδίας ο αντιδήμαρχος της μικρής αυτής γαλλικής πόλης και όπως ο ίδιος δήλωσε, δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εισαγγελέας που έχει αναλάνει την υπόθεση, πρόκειται για τον Μπερνάρ Ντενί ο οποίος βρέθηκε κοντά στο δημαρχείο του χωριού με τραύματα στο πρόσωπο και τα άκρα. Συγκεκριμένα είχε δύο καρφιά σε κάθε χέρι και ένα καρφί σε κάθε φτέρνα.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αναρρώνει ικανοποιητικά και θα απέχει για τουλάχιστον 21 ημέρες από τα καθήκοντά του.

Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες για την περίεργη αυτή υπόθεση. Το θύμα πάντως δηλώνει ότι οι δύο άνδρες που του επιτέθηκαν, τον κατηγόρησαν για την υποστήριξή του στο πρόσωπο του Εμανουέλ Μακρόν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντενί πέφτει θύμα επίθεσης. Παλαιότερα είχε καταγγείλει ότι άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο γκαράζ και το αυτοκίνητό του, χωρίς ωστόσο να ταυτοποιηθεί ο δράστης. Παράλληλα, τον Μάιο του 2022 είχε καταγγείλει πυροβολισμό εναντίον του αλλά μετά από πιέσεις παραδέχτηκε ότι αυτοπυροβολήθηκε και επινόησε την επίθεση.

Πηγή: bfmtv.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος