Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα δημιουργήσει ειδικό προϋπολογισμό για τον πόλεμο με το Ιράν

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριχ δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο αναφέρονται στον κρατικό προϋπολογισμό και στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου.

Στο μήνυμα, ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ θα δημιουργήσει ειδικό προϋπολογισμό ύψους δεκάδων δισεκατομμυρίων σέκελ για τη χρηματοδότηση του πολέμου. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι η οικονομία του Ισραήλ παραμένει ισχυρή παρά τη σύγκρουση.

Από την πλευρά του ο Σμότριχ δήλωσε ότι το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ θα συνεδριάσει απόψε για να εγκρίνει τον ειδικό προϋπολογισμό για τον πόλεμο. Είπε ότι ο προϋπολογισμός είναι «επένδυση» και «όχι δαπάνη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος