Νέο βίντεο – Κρις Ροκ: Η αντίδρασή του αμέσως μετά από το συμβάν με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στην τελετή των Όσκαρ

Νέο οπτικό υλικό που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας με τον Κρις Ροκ και τους μορφασμούς του, λίγο μετά από το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στη σκηνή των Όσκαρ 2022, κυκλοφόρησε μέσω του TikTok.

Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο, ο Κρις ΡΟκ, αφού απένειμε στο Summer Of Soul το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, φαίνεται αιφνιδιασμένος, ενώ σηκώνει τους ώμους του με απορία, είτε κοιτώντας κάποιον στο πλήθος, είτε επικοινωνώντας με κάποιον.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Γουίλ Σμιθ ναι μεν αρχικά ζήτησε συγγνώμη από την Ακαδημία και όσους παρακολουθούσαν την τελετή, όμως ποτέ δεν είπε ευθέως συγγνώμη στον Κρις Ροκ.

Ο Κρις Ροκ απευθυνόμενος στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, την Κυριακή, κατά την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ, είπε για το ξυρισμένο της κεφάλι, «Τζάντα, σε αγαπώ. Ανυπομονώ να σε δω στο GI Jane 2». Όμως, η ηθοποιός έχει από καιρό γνωστοποιήσει το πρόβλημα της αλωπεκίας που αντιμετωπίζει.

Αν και αρχικά φάνηκε να γελάει με το αστείο, ο Γουίλ Σμιθ στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό. Μετά κάθισε στη θέση του και απευθυνόμενος στον κωμικό του φώναξε: «Μην ξαναβάλεις στο γαμ@@νο στόμα σου το όνομα της γυναίκας μου».

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Σμιθ συγκινημένος παρέλαβε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και ζήτησε συγνώμη από την ακαδημία και το κοινό. Ακολούθως, ζήτησε μέσω Instagram συγγνώμη και από τον κωμικό.

Πηγές: NME / TikTok

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος