Νέο επιχειρηματικό εγχείρημα για Χάρι και Μέγκαν — Συνεργασία με Netflix

Το πρώην βασιλικό ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν υπέγραψαν πολυετή συμφωνία με την Netflix, για την παραγωγή ταινιών και σειρών.

H συνεργασία έγινε γνωστή έπειτα από χθεσινή ανακοίνωση της διαδικτυακής πλατφόρμας. Πρόκειται για παραγωγή σειρών, ντοκιμαντέρ και παιδικών προγραμμάτων. Υπάρχει πιθανότητα το ζευγάρι να κάνει κάποιες εμφανίσεις μπροστά από την κάμερα αλλά όχι υποδύοντας άλλους ρόλους. Η Μέγκαν Μαρκλ δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην υποκριτική αλλά να πλαισιώσει τις σειρές από τον ρόλο του παραγωγού.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν. Παράλληλα ο Χάρι και η Μέγκαν δεσμεύτηκαν πως η εταιρεία παραγωγής τους θα αφήνει χώρο και χρόνο σε όλες τις διαφορετικές φωνές ώστε να ακουστούν.

Μετά την έξοδό από τα βασιλικά τους καθήκοντα, το ζευγάρι αγόρασε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια και ξεκίνησε την νέα του ζωή στον χώρο της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας. Η Μέγκαν έχει κάνει ήδη βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, δωρίζοντας την φωνή της στην αφήγηση του ντοκιμαντέρ της Disney, “Elephants”.

«Μέσα από τη δουλειά μας, τις διαφορετικές κοινότητες και τα περιβάλλοντά μας, έχουμε σκοπό να ρίξουμε φως στους ανθρώπους και τα προβλήματά τους σε όλο τον κόσμο, θα εστιάσουμε στη δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα…Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τον Τέντ Σαράντος και την ομάδα της Netflix, που με την ιδιαίτερη προσέγγιση τους θα μας βοηθήσουν να μοιραστούμε δυνατό περιεχόμενο δημιουργώντας δράση και αντίδραση», δήλωσαν χθες ο Χάρι και η Μέγκαν.

Παρόμοια συμφωνία είχε πραγματοποιήσει η εταιρεία και με το πρώην προεδρικό ζευγάρι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα το 2018. Αυτή την φορά κάνει κίνηση «ματ» με το πρώην βασιλικό ζευγάρι, διότι με αυτό τον τρόπο η εταιρεία συνεργάζεται με δύο από τα πιο διάσημα ονόματα στον κόσμο αλλά και γιατί θα έχει την δυνατότητα να ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της. Μια τέτοια κίνηση αποτελεί ένα ακόμη όπλο στον ανταγωνισμό  με τις Disney και Peacock, οι οποίες κάνουν δυναμικές εμφανίσεις στο χώρο του διαδικτύου.

«Είμαστε περήφανοι που επέλεξαν τη Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι. Έχουμε ενθουσιαστεί που θα αφηγηθούμε μαζί ιστορίες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση της αυθεντικότητας και στην αύξηση της κατανόησης από πλευράς του τηλεοπτικού κοινού», τόνισε ο Τέντ Σαράντος, συν-διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής περιεχομένου για τη Netflix.

ΠΗΓΗ: CNN

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος