Νεκρός σταρ των Youtube και Instagram – Έπεσε από ύψος 200 μέτρων στις ιταλικές Άλπεις

Δημοφιλής Δανός YouTuber και influencer του Instagram με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, σκοτώθηκε από πτώση 200 μέτρων στις ιταλικές Άλπεις. Ο 22χρονος Albert Dyrlund, μαγνητοσκοπούσε ένα βίντεο, πριν χάσει τη ζωή του.

Η μητέρα του, Vibe Jørger Jensen, επιβεβαίωσε τον θάνατό το, ο οποίος αποτελεί ένα ακόμη τραγικό συμβάν σε μία σειρά περιστατικών, όπου influencer έχασαν τη ζωή τους ενώ τραβούσαν φωτογραφίες ή βίντεο σε επικίνδυνα σημεία.

Η μητέρα του Albert μιλώντας στο δανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TV2 ανέφερε ότι «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, αλλά θα ήθελα να το μάθουν οι θαυμαστές του».

Ο YouTuber είχε 171.000 συνδρομητές, σύμφωνα με το Newsweek. Το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας επιβεβαίωσε επίσης τον θάνατο του.

Ο Dyrlund είχε 235.000 ακόλουθους στο Instagram και ήταν γνωστός για τα τραγούδια του “Emoji” και “Waffles”, καθώς και την κωμική ταινία “Team Albert” του 2019. Ο κωμικός και μουσικός γύριζε περιεχόμενο για το ομώνυμο κανάλι του στο YouTube όταν έπεσε από το όρος Seceda στο Val Gardena.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος