Νεκρός στα 66 του ο βετεράνος παρουσιαστής του BBC Μπιλ Τέρνμπουλ

Array

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Μπιλ Τέρνμπουλ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του. Ο Τέρνμπουλ παρουσίαζε το BBC Breakfast επί 15 χρόνια.

«Θα θυμόμαστε τον Μπιλ ως έναν αξιοσημείωτο παρουσιαστή που έφερε ζεστασιά και χιούμορ στα σπίτια των ανθρώπων», είπε η οικογένειά του.

Οι συγγενείς του παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής BBC Breakfast είπαν ότι ο Τέρνμπουλ πέθανε «γαλήνια» στο σπίτι του Σάφολκ εχθές, μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη, μια ασθένεια με την οποία είχε διαγνωστεί στα τέλη του 2017.

Υπήρξε ένας από τους αγαπημένους παρουσιαστές του BBC Breakfast χάρη στην προσωπικότητά του και την ήρεμη ομιλία του, ιδανική για πρωινή εκπομπή. Το 2005, ο δημοφιλής παρουσιαστής είχε συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενος στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι χορού «Strictly Come Dancing».

Αποχαιρετώντας τον σήμερα από την ίδια εκπομπή στην οποία είχε αφιερώσει 15 χρόνια από τη ζωή του, η Νάγκα Μάντσετι έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με «εκπληκτική ενέργεια», αστείο και πανέξυπνο που αγαπούσε την ενημέρωση και το κοινό.

Πηγή: BBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος