Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ OhTrapstar

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Ernesto Enrique Carralero, γνωστός με το όνομα OhTrapstar. Ο 23χρονος από την Φλόριντα ήταν μεταξύ των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο Μαϊάμι το πρωί της Τετάρτης (26/5), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κατοικία στην περιοχή. Στη συνέχεια αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις φλόγες. Τα αίτια του τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστα και διερευνώνται.

«Αυτό που με ξύπνησε είναι ο τοίχος που έπεσε πάνω μου ενώ κοιμόμουν. Μόλις ξύπνησα μετά είδα τη φωτιά», είπε στο NBC Miami ο Jackner Surlin, ο οποίος μένει στο σπίτι.
Η αστυνομία ταυτοποίησε τα τρία θύματα ως τον Bayle Pricilla Bucceri, 23 ετών, τον Candido Miguel Barroso-Nodarse, 22 ετών και τον Ernesto Enrique Carralero, 23 ετών, σύμφωνα με το People.

Ο Carralero ήταν ένας ανερχόμενος ράπερ που είχε περισσότερους από 114.000 followers στο Instagram. Ο ράπερ ήταν ίσως περισσότερο γνωστός για το κομμάτι του «Choppa» το 2017, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Πηγή: New York Post

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος