Ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM αναφέρει ότι ένα χρόνο μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση δύο Γαλλίδων τουριστριών, της Μαρί Πιερ Αρφέλ (73 ετών) και Φρανσουάζ Μπουτό (64 ετών), κατά τη διάρκεια πεζοπορίας τους στη Σίκινο στις 12 Ιουνίου του 2024, τα παιδιά της δεύτερης προσέφυγαν σήμερα, Τετάρτη 18 Ιουνίου 2025, στη γαλλική Δικαιοσύνη.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ζητούν την πραγματοποίηση νέων, εκτεταμένων ερευνών στο νησί με την τεχνική υποστήριξη των γαλλικών αρχών και ότι έχουν προσφύγει σε δικηγορικό γραφείο που ειδικεύεται σε ανεξιχνίαστες υποθέσεις.
Η Γαλλίδα ανακρίτρια μπορεί πλέον να διατάξει νέες έρευνες στο έδαφος της Σικίνου και να ζητήσει συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές, αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος