Νάπολη: «Σεισμικοί» πανηγυρισμοί 2 Ρίχτερ στον αγώνα της Κυριακής με τη Σαλερνιτάνα

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

2 Ρίχτερ. Αυτή είναι η δύναμη με την οποία ξέσπασαν οι πανηγυρισμοί των χιλιάδων οπαδών της Νάπολι την περασμένη Κυριακή στην περιοχή του γηπέδου Μαραντόνα όπου διεξήχθη ο αγώνας ποδοσφαίρου της τοπικής ομάδας ενάντια στη Σαλερνιτάνα.

Την περασμένη Κυριακή η ομάδα της Νάπολι αναμενόταν να γιορτάσει ύστερα από 33 χρόνια την κατάκτηση του Ιταλικού πρωταθλήματος ‘σκουντέτο’ και τα πάντα στην πόλη ήταν έτοιμα για ένα υπαίθριο πάρτυ. Οι εκκωφαντικοί πανηγυρισμοί μετά την ανακοίνωση για το γκολ της Ίντερ κατά της Λάτσιο και, κυρίως, το γκολ του Ολιβέιρα της Νάπολι στον διεξαγόμενο αγώνα κατά της Σαλερνιτάνα είχαν την ένταση δύο μικρών σεισμών, σύμφωνα με μετρήσεις του Πανεπιστημίου Federico II της Νάπολης.

Η τελική ισοφάριση λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα πάγωσε τους ναπολιτάνους και ανέβαλε ημερολογιακά τους εορτασμούς. Τώρα αναμένεται η Νάπολι να παίξει ενάντια στην Ουντινέσε μεθαύριο Πέμπτη 4 Μαΐου, όταν και πάλι θα μετρηθούν νέες σεισμικές δονήσεις από τους φιλάθλους, ενδεχομένως λόγω ξέφρενων πανηγυρισμών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος