Νάπολη: Ο Κυβερνήτης De Luca κατά των αντιεμβολιαστών με … Napalm!

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής 

Ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας της Καμπανίας, κ. Vincenzo De Luca συνεχίζει να τάσσεται ανοικτά ενάντια στους ανεμβολίαστους με τον δικό του γνωστό, προβοκατόρικο τρόπο. 

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος “Μηδέν γραφειοκρατία” και απαντώντας σε ερώτημα για τη δυνατότητα εισαγωγής αυστηρότερων μέτρων για τους ανεμβολίαστους, ο κ. De Luca δήλωσε πως “ενάντια στην ανευθυνότητα των αντιεμβολιαστών, μου έχει μείνει μόνο το Napalm, έχουμε ήδη εισαγάγει το φλογοβόλο”. 

Η δήλωση αναφέρεται σε βιντεομήνυμα του ίδιου τον Μάρτιο του 2020, όταν εν μέσω πρώτου κύματος της πανδημίας με lockdown και απαγόρευση συνωστισμού, υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με πάρτι αποφοιτήσεων στη Νάπολη, για τις οποίες ο De Luca είχε δηλώσει πως θα αντιμετώπιζε το γεγονός “στέλνοντας τους Καραμπινιέροι με φλογοβόλα”. 

Η εν λόγω δήλωση είχε τότε γίνει πασίγνωστη στο διαδίκτυο, και τονίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυβερνήτης τονίζει την άποψή του με καυστικό τρόπο, κάτι για το οποίο έχει μάλιστα γίνει και στόχος της Ιταλικής σάτιρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος